Játékostoborzó

By 2011. nov. 30.Címlap

Víz alatti rögbi játékos kerestetik korra és nemre való tekintet nélkül.

ELSŐ EDZÉS INGYEN!!!

Edzéseink a margitszigeti Sportuszodában vannak.
Időpontok: hétfő és péntek. Kezdés: 20:30. Találkozó: 20:15.

Ha kedved és időd engedi, gyere el egy edzésre, sok szeretettel várunk!

A játékról bővebb információkért és videókért nézz körül a Wikipédián és a youtube.com oldalakon Víz alatti rögbi, uwr címszavakra keresve (Underwater Rugby).A csapatunk neve UWR Tiszavirág SE. Honlapunk: www.uwr.hu
Az UWR Tiszavirág SE bejegyzett sportklub, hivatalosan játszunk a cseh víz alatti rögbi ligában több nemzetközi csapattal együtt (osztrák, olasz, cseh, szlovák). Még nem mi vagyunk a favoritok, de komoly fejlődést mutatunk. A sportág alapjait letettük, most egy szélesebb játékos bázisra, vagyis Rád van szükségünk!Hihetetlenül érdekes, izgalmas, térlátást igénylő sport, ahol rengeteg a passz, a valódi JÁTÉK.
Kemény, tüdőpróbáló sport, időnként kék-zöld foltokkal jár, de komoly sérülésveszély nincs. Nincs nagy csont és ízületi terhelés sok más sportággal szemben. Kiváló lehet más sportok mellé kiegészítő edzésnek is!Korra-nemre tekintet nélkül:
A legidősebb igazolt játékos 45 éves, az alsó korhatár csak felkészültségen múlik. Minden típusú játékosnak van helye. Jöhet a fiatal, az öregfiú, a “vén” sportoló, a Bálna, az ex-vízipólós nagy tüdővel, hogy védje a hátunkat. Kell az Angolna, aki vékony, de gyors, centernek kiváló, és jöjjön az a Cápa-erőember, aki átveri a labdát az ellen védelmén…Ha ez nem a Te sportod, küldj ismerőst, rokont, akit érdekel egy rendkívül sokrétű 3D-s vízi sport.

További információ:
70/224-4124
tiszavirag(kukac)uwr.hu